nythCMS version 15.2.0

I denne version er der implementeret 2 helt nye funktioner samt en række forbedringer og optimeringer, der gør løsningen endnu mere stabil, driftsikker og forbederer den generelle performace.

 

Publicer side til menupunkt

Det er nu muligt at publicere en side direkte til et menupunkt i den venstre menu, således at klik på et menupunkt både kan åbne den side som er publiceret til menupunktet og samtidig vise eventuelle sider, der er publiceret under menupunktet.

Ønsker man et menupunkt der kun indeholder en side, kan man nu publicere denne ene side direkte til menupunktet. 

 

Mere om publicer side til menupunkt.

 

Mobile Web Access

I version 15.2.0 er der implementeret funktionalitet, der medfører at Web Sitet vises meget læsevenligt på mobile enheder f.eks. Smartphones.

 

Hvis en besøgende tilgår Web Sitet fra sin Smartphone detekterer nythCMS at brugerem kommer fra en Smartphone og viser derfor Web Sitet i mobil udgaven.

 

Mobil udgaven af Web Sitet kan også tilgås fra alle andre enheder - pc, tablets, etc. Dette kræver dog at brugeren angiver i url, at det er mobil løsningen, der ønskes vist. For at få vist mobil løsningen fra en af disse enheder, skal man angive følgende url:

 

www.[jeres domæne].dk/mobile - f.eks. www.nyth.dk/mobile

 

Øverst på forsiden bør der f.eks. i en infoboks være et link til den mobile løsning.

 

Læs mere om Mobile Web Access

 

Facebook Like 

Ikon der tilføjes sider, hvor brugeren kan synes godt om siden m.v. på Facebook er ændret. Det ikon som nu anvendes ser således ud:

 

Facebook Like New

 

Årsagen til denne ændring er, at dette ikon kræver mindre plads og at ikonet passer bedre end det tidligere anvendte på Smartphones.

 

Da ikonet tilføjes sider, når de publiceres, vil kun sider i standardløsningen der publiceres efter opgradering til v15.2.0 få det nye ikon. Øvrige sider vil fortsat blive vist med det gamle ikon.

I Mobile Web Access vil der altid blive vist det nye ikon.