Husk mig

 

Da mange deltagere tilmelder sig forskellige arrangementer, er der på tilmeldingsformularen mulighed for at sætte "flueben" ud for "Husk mig".

 

Da flere personer ofte tilmelder fra samme pc, gemmes alle standard-oplysninger om hver tilmelding - såfremt man har valgt "Husk mig". Der gemmes ikke flere versioner af de samme oplysniger.

 

Når man klikker link til tilmeldingsformularen vises et vindue med de oplysninger, der er gemt.

 

SignUp - Husk mig

 

I dette vindue vælger man de oplysninger, man ønsker tilmeldingsformularen udfyldt med. Såfremt nogle af oplysningerne er uaktuelle, kan man slette disse ved klik på det "røde kryds".

 

Når man har foretaget sine valg og klikket Ok, lukkes vinduet og tilmeldingsformularen indeholder de oplysninger som er valgt.

 

Er man kommet til at vælge forkert, kan man åbne vinduet igen ved at klikke på "Vis" knappen på tilmeldingsformularen.

 

SignUp - Husk mig Vis knap 

 

 

Valg af aktivitetsgruppe eller venteliste skal altid udføres manuelt. Disse værdier "huskes" ikke. 

 

 

Da oplysningerne gemmes i en cookie, og en cookie kun kan tilgås på

virker "makanismen" ikke på tværs af hverken pc'er eller web sites.