Facebook - Synes godt om

 

I nytCMS kan der indsættes Facebook "Synes godt om". Når den besøgende klikker på sådan et link, etableres forbindelse til Facebook hvor der bliver lavet et opslag på den besøgendes væg med et link til den side, hvor der er klikket på "Synes godt om".

 

Anvendelse af Facebook "Synes godt om" er en god og nem måde at sprede det gode budskab og reklamere for jeres hjemmeside - og dermed også en mulighed for at nye potentielle medlemmer bliver opmærksomme på jeres eksistens.

 

Facebook "Synes godt om" kan indsættes på:Facebook Like Logo

 

Forside og indholdssider

Om der skal vises Facebook "Synes godt om" på forsiden eller på en indholdsside angiver man, når man opretter siden eller redigerer den.

 

På siden "Egenskaber" kan man vælge følgende en af følgende værdier fra en liste:

 

Facebook Nej, Top, Bund

 

 

Facebook "Synes godt" kan kun vises på sider der ikke krlver man er logget ind på nythCMS.

 

Arrangementer

Når man opretter eller redigerer et arrangement, kan man angive om det skal være muligt at tilkende give på Facebook, at man synes godt om det pågældende arrangement.

 

Facebook "Synes godt" påsættes det enkelte arrangement.

 

Facebook Event Nej-Top-Bund
 

 

 Som på indholdssiderne kan man for det enkelte arrangement angive

 

Fotogalleri

Der kan indsættes Facebook "Synes godt om" på hver enkelt fotoalbum.

Om der vises et Facebook "Synes godt om" link på det nekelte fotogalleri angives ved oprettelse eller redigering af fotoalbum.

 

 

Facebook Gallery Nej-Ja

 

 

Man kan kun vælge om Facebook "Synes godt om" skal vises eller ej. Der kan ikke vælges mellem top og bund.

 

 

Gæstebog

Det er muligt at slå Facebook "Synes godt om" til for alle indlæg i gæstebogen eller ingen. Det kan altså ikke differentieres mellem hvilke indlæg linket skal på eller ej - det er alle eller ingen.

 

Facebook Gæstebog 

I systemfunktionen Gæstebog kan man ved klik på "Åbn for Likes" få indsat Facebook "Synes godt om" på alle indlæg i gæstebogen.

 

Man kan fjerne/lukke for Facebook "Synes godt om" ved at klikke på "Luk for Likes", som vises når der er åbnet for Facebook "Synes godt om".

 

Facebook Luk - Guestbook 

 

Da der hidtil ikke har været upassende indlæg i gæstebogen blandt de som anvende nythCMS, men stort set kun ros og tak, bør man ikke være bekymret for at anvende Facebook "Synes godt om" på indlæg i gæstebogen.

 

 

Spred det gode budskab - anvend Facebook "Synes godt om"