nythCMS

 

nythCMS er et dansk udviklet Content Management System der har foreninger, klubber, private og mindre erhvervsdrivende som målgruppe. Alle der tilhører denne målgruppe, kan med nythCMS få en hjemmeside, som er utrolig let at lægge indhold på - i form af tekst, billeder, links, fotogalleri etc. - til en meget overkommelig pris.

 

Hvad er et CMS

CMS er en forkortelse for Content Management System, der er den engelske betegnelse for et system, der anvendes til at oprette og vedligeholde indhold (Content) på en hjemmeside.

 

Hvem kan anvende nythCMS

Anvendelse af nythCMS kræver ingen specielle tekniske kundskaber - kendskab svarende til Microsoft Word eller tilsvarende er tilstrækkeligt for at kunne bruge nythCMS.

 

Hvordan fungerer nythCMSKeyboard

På de sider man kan klikke sig frem til dels via hovedmenuen øverst og menuen i venstre side, er det forsøgt at give en beskrivelse af de muligheder nythCMS tilbyder, samt hvor let det er at anvende nythCMS.

 

En introduktion til de muligheder nythCMS stiller til rådighed gives på siden der vises ved at klikke på menupunktet "Introduktion" i den venstre menu.

 

 

http://www.freedigitalphotos.net/

 

Hvad koster det

Selve softwaren som udgør nythCMS er gratis. Der aftales en pris for hjælp til at implementere systemet på webserveren samt uddannelse i brugen af systemet.

Da dette vil kunne gennemføres i løbet af et par dage, er nythCMS meget billigt og hurtigt at komme i gang med.

 


Layout

Det er let at ændre udseendet (layout) af nythCMS - dvs ændring af logo, farver, skrifttyper etc.  Herved kan hjemmesiden få sit eget unikke layout.

Tilpasning

Den grundlæggende tilpasning foretages i forbindelse med etablering af nythCMS på webserveren.